Skär löken på rätt sätt så går det fortare…

Viss är det bra drygt att hacka grönsaker som lök, gurka mm.? Sånt är oftast bara ett nödvändigt ont. För att slänga i en hel lök i köttfärssåsen är ju ingen höjdare (eller?). I denna artikel har hobbyman valt att illustrera hur man gör med hjälp av ett videoklipp. Håll till godo….


Hobbyman

Grundare av hobbyman.se

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Linda30 skriver:

    Får absolut en femma av mig!
    Otroligt pedagogiskt.

  2. Hassehopp skriver:

    Hallo. Ett litet tilläg bara. Behåll roten (eller vad det kallas), då håller löken ihop och faller inte isär.

    annars väldigt pedagogisk film, ni borde starta skola….

    Ha de!

  3. nina skriver:

    absolut det bästa jag nånsin hittat på it,ska precis göra marsipanrosor till en tårta o letade bilder o så såg jag den här…SKITBRA!!!Tack

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *