Pensla bort damm och smuts med pensel…

Pensla bort damm med penselIbland när man städar och dammar sin bostad glömmer man lätt bort de små ställena. Om man inte glömmer dem så kanske man istället helt enkelt struntar i att damma dem på grund av att man helt enkelt inte kommer åt. Med en oanvänd pensel kommer man åt det mesta…

Sitter du och trycker på fjärrkontrollen och då och då försöker pilla bort smuts och damm som samlats runt knapparna? Tar man en tops så kommer man nog åt smutsen, men hur tidskrävande låter det inte, att sitta och göra rent med en tops? Köp dig istället en lackpensel som du enbart använder för att damma elektronikprylar och andra platser i hemmet. Med penseln går det både fort och blir rent snabbt. Penseln är så pass mjuk att den inte repar några ytor. Damm på TV-rutan, datorskärmen eller kanske en spegel, penslas rent på ett kick. Givetvis ska du använda penseln i torra miljöer. Du ska alltså inte doppa den i något rengöringsmedel.

Om du behöver komma åt i trängre platser som t.ex i en dator och på ett kretskort, så kan det vara bra att även köpa på sig en mindre pensel.

Har du många penslar hemma så rekommenderar vi dig att märka upp din ”städpensel” så att du inte råkar ta fel i framtiden.

Är du en riktig bilfantast som gärna håller bilen i rent skick? Köp en pensel som du har i handfacket och din instrumentpanel kommer alltid att vara dammfri i alla hörn och skrymslen.

Happy cleaning!
Mvh, Hobbyman

Hobbyman

Grundare av hobbyman.se

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *