Om Hobbyman.se

Nog har vi väl alla stött på problem i eller utanför hemmet någon gång. Det kan vara allt från en så enkel sak som att borra ett hål i en betongvägg, till att byta bromsklotsar på bilen.
Hobbyman är din kommande hjälpreda när du stöter på liknande problem som dessa…

Tanken bakom hobbyman.se är att hjälpa alla individer, kunniga som okunniga. Alla är vi duktiga på något, men långt ifrån alla är duktiga på allt. Det är här som hobbyman kommer in i bilden. Genom en växande kunskapsbank innehållande instruktioner för alla möjliga vardagsproblem, leder vi dig på rätt spår.

Med hobbyman…
…sparar du in reparationskostnader och onödiga utgifter
…lär du dig hela tiden något nytt
…får du tips och trix på även de enklaste problemen

Och bäst av allt. Det är helt gratis!

Nyhetsbrev
Du kan enkelt anmäla dig till hobbyman.se's nyhetsbrev (Se formulär i menyn till höger). Hobbyman följer PUL och publicerar ALDRIG dina uppgifter offentligt. Dina uppgifter används endast för att uppdatera Dig om nya artiklar och händelser på www.hobbyman.se.
Att avregistrera sig från nyhetsbrevet är väldigt enkelt. I varje nyhetsbrev du får från hobbyman.se följer det med en avregistreringslänk som du enkelt klickar på för att avregistrera dig. hobbyman.se lagrar inte avregistrerade adresser. Har du en gång tagit bort dig själv från nyhetsbrevet, måste du registrera dig på nytt via formuläret om du återigen vill ha nyhetsbrevet.

Ansvar
§ 1. Du får endast använda artiklarna för eget bruk.
Mångfaldigande, kopiering, överlåtelse, försäljning, överföring eller varje annan form av utnyttjande av materialet – såväl för kommersiella som icke-kommersiella ändamål är förbjudet.Du har endast rätt att skriva ut artiklar och använda dom för eget bruk.
Om Du vill använda artiklarna för publicering i t.ex tidningar och media, kan undantag ges. För detta krävs en skriftlig förfrågan till hobbyman (mail går bra, se mailadress nedan)

§ 2. Publika tjänster
Material och texter som inte publiceras av Hobbyman.se såsom information som skrivs i någon publik area av hemsidan såsom kommentarer, forum, nyhetsgrupper eller e-post, chatt samt övriga publika media ansvarar inte Hobbyman.se för. Du som besökare ansvarar själv för det material, texter eller annat som publiceras via hemsidan och kan inte säga att Hobbyman.se är ansvarig för det du publicerar.

§ 3. Ansvarsbegränsning
Det kommer ständigt nya material och regler, det är därför väldigt svårt att hålla detta stora material uppdaterat inom alla områden. Därför är det viktigt att du som tar del av detta material, rådgör med en branschorganisation inom det aktuella området innan du börjar.

Informationen i dessa artiklar är baserad på, enligt vår mening, tillförlitliga källor. Dock kan artikelns fullständighet och korrekthet inte garanteras av Hobbyman.se. Hobbyman.se bär ej ansvar för någon eventuell skada som uppstår i samband med beslut och/ eller åtgärder baserade på information inkluderad i artiklar och bidrag i denna sektion. Vi arbetar alltid med att föröska göra våra artiklar så pedagogiska och enkla som det bara går.

Om du tror att innehållet som finns på hemsidan orsakar problem skall du genast meddela Hobbyman.se för borttagande av det felaktiga eller skadade materialet.

Allt material på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen. Upphovs- och förfoganderätten tillhör respektive upphovsman ©. Hobbyman är ett skyddat varumärke hos patent- och registreringsverket.

Länka till hobbyman.se
Vill du länka till hobbyman.se så går det givetvis jättebra. Ladda ner följande bild
https://www.hobbyman.se/media/hobbyman80x15.gif och länka till https://www.hobbyman.se eller kopiera in följande htmlkod:

<a href="https://www.hobbyman.se" target="_new"><img src="https://www.hobbyman.se/media/hobbyman80x15.gif" border="0" alt="Hobbyman.se – Tips och trix för hemmet"></a>

 
Tipsa hobbyman!
Tipsa oss om artiklar och tips som ni tycker vi borde delge fler kunskapssugna.
Sidan uppdateras frekvent med nya artiklar och kategorier men redan nu kanske Ni saknar en speciell kategori eller artikel?
Maila era tips till: tipsa [at] hobbyman.se

Hälsningar
Hobbyman.se
Göteborg

Hobbyman

Grundare av hobbyman.se

Du gillar kanske också...