Gratis antivirus till datorn.

Clamwin - gratis antivirusGratis är gott och denna gången är det extra gott. Iallafall om man är trött på virus i sin dator…

Annons:

Varje dag tillkommer flera nya virus som människor runtom i cyberspace gillar att sprida. Om man inte redan har köpt ett antivirusprogram så kan det vara dags att göra det innan det är försent. Men vill man lägga pengarna på roligare saker än antivirusprogram så finns det faktiskt en mycket bra gratisvariant… ClamWin

Hobbyman tipsar om ett gratis antivirusprogram för Windows som heter Clamwin.

Clamwinbild

Programmet laddar själv ner aktuella virusdefinitioner (listor med skydd för nytillkomna virus) och uppdateringar av programmet. Det enda du behöver är en internetuppkoppling.
Det skyddar dig även från virsussmittade mail.

Vi lovar inte att Clamwin stoppar alla virus, men det verkar vara minst lika bra som de större antivirusprogrammen på marknaden (Symantec, F-secure mf)

På följande sida kan du läsa mer om Clamwin samt ladda ner den senaste verisionen GRATIS:
http://www.clamwin.com/

Hobbyman

Grundare av hobbyman.se

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Håkan skriver:

    Ett mycket bra antivirusprogram är AVAST (http://www.avast.com), som är gratis för privatpersoner.
    Detta finns i svensk version och efter installationen går man upp på deras sida och registrerar sej. Den nyckel man får gäller ett år, sen får man registrera om sej igen.

  2. IT kille skriver:

    Ett tredje alternativ är AVG (http://free.avg.com). Har kört Avast tidigare men tycker att det här fungerar bättre. Dessutom slipper man nycklar.

    Lite märkligt att NOD 32 står omnämnt i artikeln eftersom den inte är gratis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *